Vi er ekstremt glad for å endelig vise frem våre første artister til Heim 2018!

Med oss helt fra start har vi Daniel Kvammen, vår første headliner som følger opp et fantastisk 2017 hvor han fikk skvist inn hele to albumutgivelser og en konsert på Øyafestivalens største scene med å ta turen ut til oss neste sommer. Vi gleder oss vilt til å se han spille for oss alle nede ved vannet på Brevika gård!

I tillegg til Daniel Kvammen har vi sikret oss sterke navn som Trondheimsbaserte Wonder the Boy og Temporary, i tillegg til det Oslobaserte indierockbandet Pelicat.

Billettsalget starter fredag 3. november med et begrenset antall rabatterte earlybird-festivalpass til 800,-. Den ordinære prisen på festivalpass blir 1200,-.

Daniel Kvammen

Vi sikrer oss en sterk headliner fra første stund i bunnsolide Daniel Kvammen! Visesangeren som ble popstjerne med digre ambisjoner og like diger gjennomføringsevne. Daniel Kvammen sitt 2017 ble fylt til randen av spillejobber, samtidig som han fikk tid til å gi ut to imponerende studioalbum i Vektlaus og Maktlaus. På HEIM Festival 2018 skal han vise oss hvor vi fortjener en som han samtidig som himmelen revna. Det blir deilig i Rissa neste sommer!

Wonder the Boy

Trondheimsbaserte Wonder The Boy har skapt kraftige bølger siden han ga ut debut-EPen sin Wonderland tilbake i sommeren 2016. I tiden mellom da og nå har han gitt ut flere sterke singler og spilt på blant annet Trondheim Calling 2017. Hans nyeste singel «Sunshine» viser at han på ingen måte er tom for godlåter!

Pelicat

Oslobaserte Pelicat lager sterk indierock med referanser til både stor stadionrock og moderne indiehelter som Mac DeMarco og vår egen Sondre Lerche. Vi har invitert de til HEIM Festival 2018 fordi da vi gikk nedover sletta foran gården med Pelicat sin nydelige «Inside Your Head» ferskt i minnet visste vi at de var perfekte til å spille hos oss.

Temporary

Trondheimsduoen Temporary bestående av Mikael Øgaard og Jonas U. Peitersen spiller folk-inspirert pop. Med to elektriske gitarer og stemningsfylte vokalharmonier, skaper duoen usedvanlig behagelig og stemningsfull musikk. Singlene de har gitt ut de siste par årene og konserten på Moskus under Trondheim Calling 2017 har gitt dem mer og mer oppmerksomhet. Vi gleder oss til å se den fantastiske duoen spille hos oss med Trondheimsfjorden som bakteppe neste sommer.