HEIM Festival er en helt ny musikkfestival siste helgen i juli 2018 som finner sted en rask tur med hurtigbåten utenfor Trondheim.

Det er fantastisk gøy å endelig få dele nyheten om HEIM Festival, en helt ny musikkfestival på Brevika gård i Hasselvika. To dager med fullt konsertprogram på to scener, etterfulgt av klubbstemning ut i natta. Vi er fast bestemt på at sommerfestivaler skal være en boble du lever i fra første til siste stund, og har derfor en stor festivalcamp vegg-i-vegg med festivalområdet. De som kommer tidlig og setter opp teltet sitt allerede torsdag 26. juli får med seg en kickoff-fest på festivalcampen. Det vil også være noen få intimkonserter i låven på området med panoramautsikt mot Trondheimsfjorden.

Vi vil ha et fokus på miljø og gårdsbruk, og tilby foredrag, turer og forskjellige aktiviteter rundt om i nærmiljøet. Mat og drikke vil først og fremst bestå av spennende lokale restauranter fra både Trondheim og Rissa.

Allerede fra første dag har vi vår første headliner på plass, nydelige Daniel Kvammen. I tillegg til sterke Trondheimsartister som Wonder the Boy og Temporary på plakaten og fantastiske Pelicat fra Oslo.

Billettsalget starter fredag 3. november med et begrenset antall rabatterte earlybird-festivalpass til 800,-. Den ordinære prisen på festivalpass blir 1200,- + avgift.