Trondheimsbandet Norske Rytmer tar sin spesiallagde musikk med nøye utvalgte tekster, spilt inn på velegnede instrumenter til Litteraturlåven på Brevika Gård!

Midt på gårdstunet til Brevika Gård finner du vår intimscene Litteraturlåven hvor vi skal ha en liten håndfull konserter på dagtid før hovedprogrammet starter. Første annonserte konsert til Litteraturlåven er Trondheimsbandet Norske Rytmer som slapp en meget fint debut-EP, «Tvil i Fred», tilbake i november 2017.

Norske Rytmer:
Ettersom alle bandmedlemmene er ferdig utvokste og har lagt fra seg tenårenes dogmatiske sjangerpreferanser, kan lydbildet sies å være «whatever works». Derav det nokså bredt dekkende navnet Norske Rytmer.

På debut-EP'en «Tvil i Fred» skildrer Norske Rytmer et lite utvalg av det menneskelige sjeleliv. Stikkord er resignasjon, ambisjon, lengsel og kjærlighet. «Tvil i Fred» er soundtracket til deg som akkurat har fått din første purring fra lånekassa, og senest i går kveld revurderte alle dine framtidsplaner.