HEIM trenger frivillige!

Se for deg dette. Hanen har akkurat galet, du trekker ned glidelåsen på lavvoen, og får slengt et stykk solstråle midt i fleisen. Ute dufter det en kombinasjon av nystekte sveler og blomstereng. Det er Randi som står for svelene i dag, den samme Randi du sang Everyone Needs A Friend av Elg med under karaokekvelden på frivilligfesten et par uker før. Du slenger et part tre sveler i kjeften før du tar på deg arbeidshanskene. HEI! DER ER MIKKEL OG EIVOR! " ÅLØØØØ så gøy det skal bli å jobbe med dere i dag før konsertene starter"!

Ja, akkurat sånn kan det bli å være frivillig under HEIM. Vi trenger masse hjelp i dagene før, under og etter festivalen. Arbeidsmengde og tidspunkt varierer ut i fra hvilken rolle du velger. Jobber du før eller etter festivalen (eks: opprigg/nedrigg) krever vi to vakter á 8 timer. Jobber du under festivalen krever derimot kun én 8-timersvakt.

Som frivillig hos HEIM får du:

  • Festivalbånd så klart!
  • Mat og drikke i arbeidstida.
  • En fresh t-skjorte.
  • Gratis transport fra Trondheim.
  • Nye venner!

 

Her kan du melde deg som frivillig. 

Skulle du ha noen spørsmål tilknyttet det å være frivillig så sender du bare en mail til frivillig@heimfestival.no. Vi høres!

 

Roller:

Billett:

Å jobbe i billettboden er både morsomt og spennende. Jobber du her er du den første ivrige festivalbesøkende vil møte. Din jobb blir å bytte billett til bånd, og selge billetter. Før vi setter i gang vil du få opplæring for å sikre at alle føler seg trygge på det de skal gjøre.

Bar:

I baren er det både høyt tempo og god stemning. Din jobb blir å selge, skjenke og servere drikke. Aldersgrense for å jobbe i baren er derfor 18 år. Ingen krav til erfaring, men det skader ikke. Vi sees i baren!

Hotellvert:

Åtte minutters gange fra festivalområdet ligger artisthotellet, eller hottælle på folkemunne. Her bor det artister og andre VIPs under hele helga. Her blir det din jobb å holde det ryddig, i tillegg til å forberede frokost, lunsj eller kvelds.

Sjåfør:

Som sjåfør frakter du både artister og utstyr fra a til å. Førerkort for bil og/eller minibuss er derfor et must for å kunne søke på denne stillingen. Innimellom vil det også skje at du må frakte andre folk eller utstyr. Om du skulle være så flink (og vi være så heldige) at du har truckførerbevis, ikke nøl med å nevne det i kommentarfeltet når du søker!

Opprigg:

Som rigger får du kanskje litt lengre dager, men tenk så greit det blir å ha fri under hele festivalen! Her må du også huske å ta deg litt ekstra fri, da vi begynner med opprigg noen dager før festivalstart. Her blir det litt bæring, montering, stripsing, løping og kaffedrikking. Dersom du skulle være litt ekstra nevedyktig er det et pluss. Om så, skriv det i søknaden!

Nedrigg:

Som rigger får du kanskje litt lengre dager, men tenk så greit det blir å ha fri under hele festivalen! Her må du også huske å ta deg litt ekstra fri, da vi avslutter nedrigg noen dager etter festivalslutt. Her blir det litt bæring, demontering, løping og kaffedrikking. Dersom du skulle være litt ekstra nevedyktig er det et pluss. Om så, skriv det i søknaden!

Dekor:

Mye skal pyntes og spikkes på før festivalen starter. Din jobb blir her å montere skilt, dekor, telt og annet. Her er det en fordel om du er litt hendt og vet hvordan strips og drill fungerer.

Potetbonde:

Potetbondens rolle er å hjelpe til der det trengs. Potetbondens tilholdssted er i frivilligteltet hvor du sørger for å fø frivillige og annen stab, samt bistå med å spre glede både her og ellers rundt på området. Navnet potetbonde kommer av at du også kan bli bedt om å gjøre helt andre arbeidsoppgaver om det skulle bli behov for det.

Miljøarbeider:

HEIM bryr seg om miljøet. Ettersom vi befinner oss på dyrkbar jord er søppel noe vi ikke vil ha liggende hverken under eller etter festivalen. Din jobb blir å se til at folk rydder etter seg, samt rydde litt selv der det skulle trengs. Om det skulle vise seg at du er en rengjøringsmaskin blir det alltids litt tid til å spre glede rundt om på området.

Buss/båtvert:

Har du alltid hatt en drøm om å stå på scenen med mikrofon og eget show? Vel, som buss/båtvert har du muligheten! Her blir din oppgave å geleide busslaster til og fra området på festivalens første og siste dag. Det er her du som midtpunkt kan vise dine ferdigheter innen sjonglering, stand-up med mer. Vel fremme er det din oppgave å gi de besøkende den informasjonen de trenger for at festivalopplevelsen skal bli best mulig. Obs! Her er det en fordel om du kjenner til strekningen mellom Trondheim og Hasselvika. Et og annet triks på lur er heller ikke negativt. Ikke nøl med å nevne det i søknaden.

Infotelt:

I infoteltet sitter de skarpeste knivene. Her skal du ha kontroll på mye av det som foregår på området, både når det gjelder mat, spilletider, aktiviteter med mer. I infoteltet finnes også ladestasjon for telefoner, en jobb i seg selv.

Områdevert:

Som områdevert kan du få forskjellige oppgaver, enten det er artistvert, publikumsvert, eller vert for våre sponsorer. Her er det viktig at du kan smile, ellers ingen krav.

 

Vennligst les frivilligavtalen før du melder deg som frivillig.

Meld deg som frivillig her!