Selmer er et band som beveger seg i et lo-fi landskap, og lager sjarmerende indie pop/rock med sommerlige gitarer og tangenter hentet fra 70-tallet.

Foto: Ingeborg Løvlie

Selmer, som startet for alvor sommeren 2017; har allerede rukket å spille på Øyafestivalens bibliotekscene, blitt trukket ut av by:Larms demo-jury og solgt ut sin Sunday Digestive konsert på Parkteatret i Oslo. Nå er Selmer klare for et nytt år. I januar signerte de med Playground Music Scandinavia, og er igjen aktuelle med sin andre singel «Palm Tree». Selmer leverte to kritikerroste konserter på by:Larm, med blant annet terningkast fem i aftenposten.

Bandet som står bak låta ”Surfin with U”, 2017s chilleste sommerlåt, har gang på gang bevist at de er et band som får deg til å synes det er gøy å gå på konserter igjen. Man kan trygt si at Selmer er et av Oslos mest lovende band.

«Det er på tide å få øynene opp for det norske bandet Selmer.» - Gaffa Norge

«Konserten de gjorde på Biblioteket i går viste klart og tydelig at selv om Selmer ikke har gitt ut særlig mye musikk enda så har de et sound og en håndfull låter som er minst like sterke som den nevnte singelen.» - NyMusikkHverDag.net

«Gitarsoloen på tampen av konserten, og egentlig alt før det, fikk meg til å smile masse og sørget for årets Bylarm-minne for min del. Nytt materiale kan ikke komme fort nok.» - P3.no