Aktiviteter

Aktiviteter

Livet på campen er bra, men hvorfor ikke gjøre det enda bedre?

Under HEIM vil vi tilby flere aktiviteter, kurs og foredrag du som gjest kan delta på.

Yoga, foto_Ola Vatn.jpg

Yoga for alle

Bli med og strekk på kroppen, puste dypt og nyte den vakre naturen med en yogaøkt på gresset. Emilie Thun er yogainstruktør på Zenit Yoga og underviser i dynamisk Vinyasa og Slow Flow. På denne timen vil hun fokusere på fysiske øvelser som styrker kroppen, enkle pusteøvelser og en god avspenning som gjør deg klar for en dag med konserter og festivalliv.

flørtingifjøset.jpg

Flørting i fjøset

Er du singel og på leting? Savner du noen å holde rundt? Eller har du kanskje bare glemt teltet hjemme? I år som i fjor stiller vi med en uformell speed-datingseanse som potensielt kan løse alle disse problemene. Pugg dine beste replikker, tygg en Fisherman’s Friend og meld deg på. Velkommen til flørting i fjøset ;)

L1001730.jpg

Bybondens ABC

Drømmer du om å bli bybonde, men føler deg motløs av alle når, hvor og hvorfor? Food Studio inviterer til et praktisk verksted hvor hendene får kjenne hvordan man gjør. Vi sår, prikler, planter om, vanner og ser på planter i deres forskjellige faser. Etterhvert blir det også gjensyn med de ville vekstene vi fant i fjor - denne gangen i form av smaksprøver og en uformell konkurranse.

IMG_9751.jpg

BaBa-Bingo!

Med proff bingoverterfaring på CV’en og månedlig arrangementer på Lokal Scene, er det få som kan ta rollen som musikkbingovert bedre enn selveste bingo-baba Nebil Nebil Nebil. Med seg til gården tar han med seg sin kompanjong Emma, en samling fet musikk og god stemning. Det blir lav terskel, både ny og gammel musikk, gode muligheter for allsang og både nyttige og unyttige premier. Husk å rope BINGO!

sommerleker.jpg

spæll nåkka

I infoteltet vil du til enhver tid finne spennende ting du som festivaldeltaker kan dra nytte av. Dra med deg noen venner, eller kanskje spør noen du ikke kjenner om å bli med å spæll nåkka. Fotball, skråvvå og kubb er bare noe av det du finner her. Måtte den beste vinne.

16409580_10154263863092546_1930931055_o.jpg

Prisløs

Gjenbrukskollektivet Prisløs kommer og har med seg håndplukket vintage og secondhand av god kvalitet, hentet hjem fra alt fra Argentina og Sør-Afrika til Trøndelag. Plaggene er fra mange ulike tids- og stilepoker og passer alle kjønn og størrelser. I tillegg til å selge bruktskatter reparerer de også ødelagte klær og gir plagg med utdatert snitt nytt liv.

Stikk innom Prisløs under HEIM for litt miljøvennlig handling!

Torleif_Kvinnesland_HEIM_ANN7321.jpg

Bademyriade

Trøndelagskysten er kanskje ikke kjent for de flotteste strendene, men strender, det har vi! Pakk derfor dine sprekeste underbukser, og ta deg en forfriskende dukkert på en av våre anviste badeplasser.

pechakucha_kred_foto.samfundet.no_2 (1).jpg

PechaKucha

Pecha Kucha er et verdensomfattende fenomen, en foredragsform der hvert foredrag har 20 bilder som står 20 sekunder hver, i alt 6 minutt og 40 sekunder. Med over 15 vellykkede arrangementer tar PechaKucha turen til HEIM, og med seg har de et knippe engasjerte og kreative ildsjeler som på hver sine måter jobber for å gjøre verden litt grønnere.

Flere aktiviteter vil lanseres i tiden frem mot festivalen.

Noen aktiviteter krever påmelding. Påmeldingsportalen åpner nærmere årets festival.