Aktiviteter

Aktiviteter

Livet på campen er bra, men hvorfor ikke gjøre det enda bedre? Under HEIM vil vi tilby flere aktiviteter, kurs og foredrag du som gjest kan delta på. Flere aktiviteter slippes fortløpende, så følg med!

Yoga, foto_Ola Vatn.jpg

Yoga for alle

Bli med og strekk på kroppen, puste dypt og nyte den vakre naturen med en yogaøkt på gresset. Emilie Thun er yogainstruktør på Zenit Yoga og underviser i dynamisk Vinyasa og Slow Flow. På denne timen vil hun fokusere på fysiske øvelser som styrker kroppen, enkle pusteøvelser og en god avspenning som gjør deg klar for en dag med konserter og festivalliv.

flørtingifjøset.jpg

Flørting i fjøset

Er du singel og på leting? Savner du noen å holde rundt? Eller har du kanskje bare glemt teltet hjemme? I år som i fjor stiller vi med en uformell speed-datingseanse som potensielt kan løse alle disse problemene. Pugg dine beste replikker, tygg en Fisherman’s Friend og meld deg på. Velkommen til flørting i fjøset ;)

sommerleker.jpg

spæll nåkka?

I infoteltet vil du til enhver tid finne spennende ting du som festivaldeltaker kan dra nytte av. Dra med deg noen venner, eller kanskje spør noen du ikke kjenner om å bli med å spæll nåkka. Fotball, skråvvå og kubb er bare noe av det du finner her. Måtte den beste vinne.

Torleif_Kvinnesland_HEIM_ANN7321.jpg

Bademyriade

Trøndelagskysten er kanskje ikke kjent for de flotteste strendene, men strender, det har vi! Pakk derfor dine sprekeste underbukser, og ta deg en forfriskende dukkert på en av våre anviste badeplasser.

Noen aktiviteter krever påmelding. Påmeldingsportalen åpner nærmere årets festival.