Frivillig

Frivillig

henning bjordal stokka-0930.jpg

Se for deg dette. Hanen har akkurat galet, du trekker ned glidelåsen på lavvoen, og får slengt et stykk solstråle midt i fleisen. Ute dufter det en kombinasjon av nystekte sveler og blomstereng. Det er Randi som står for svelene i dag, den samme Randi du sang Everyone Needs A Friend av Elg med under på vei tilbake til campen i går. Du slenger et par tre sveler i kjeften før du tar på deg arbeidshanskene. HEI! DER ER MIKKEL OG EIVOR! " ÅLØØØØ så gøy det skal bli å jobbe med dere i dag før konsertene starter"!

Ja, akkurat sånn kan det bli å være frivillig under HEIM. Vi trenger masse hjelp i dagene før, under og etter festivalen. Arbeidsmengde og tidspunkt avhenger av hvilken rolle du velger, men vi garanterer deg minst en dag uten arbeid under festivalen. Det eneste vi forventer av deg er godt humør, engasjement og ståpåvilje!

Som frivillig hos HEIM får du:

Festivalbånd så klart!
Gratis tilgang til campen.
Mat og drikke i arbeidstida.
En fresh t-skjorte.
Nye venner!

Skjema for registrering i frivilligbasen finner du her. Skulle du ha noen spørsmål tilknyttet det å være frivillig så sender du bare en mail til frivillig@heimfestival.no. Vi høres!

Roller:

Akkreditering:

Å jobbe i akkrediteringsboden er både morsomt og spennende. Jobber du her er du den første ivrige festivalbesøkende vil møte.Din jobb blir derfor å registrere og dele ut festivalbånd til frivillige og andre festivaldeltakere. Før vi setter i gang vil du få opplæring for å sikre at alle blir fornøyde.

Bar:

I baren er det både høyt tempo og god stemning. Din jobb blir å selge, skjenke og servere drikke. Aldersgrense for å jobbe i baren er derfor 18 år. Ingen krav til erfaring, men det skader ikke. Vi sees i baren!

Hotellvert:

Åtte minutters gange fra festivalområdet ligger artisthotellet, eller “hottælle” på folkemunne. Her bor det artister og andre VIPs under hele helga.Her blir det din jobb å holde det ryddig, i tillegg til å forberede frokost, lunsj eller kvelds.

Sjåfør:

Som sjåfør frakter du både artister og utstyr fra a til å. Førerkort for bil og/eller minibuss er derfor et must for å kunne søke på denne stillingen. Innimellom vil det også skje at du må frakte andre folk eller utstyr. Om du skulle være så flink (og vi være så heldige) at du har truckførerbevis, ikke nøl med å nevne det i kommentarfeltet når du søker!

Opprigg:

Som rigger får du kanskje litt lengre dager, men tenk så greit det blir å ha fri under hele festivalen! Her må du også huske å ta deg litt ekstra fri, da vi begynner med opprigg noen dager før festivalstart. Her blir det litt bæring, montering, stripsing, løping og kaffedrikking. Dersom du skulle være litt ekstra nevedyktig er det et pluss. Om så, skriv det i søknaden!

Nedrigg:

Som rigger får du kanskje litt lengre dager, men tenk så greit det blir å ha fri under hele festivalen! Her må du også huske å ta deg litt ekstra fri, da vi avslutter nedrigg noen dager etter festivalslutt. Her blir det litt bæring, demontering, løping og kaffedrikking. Dersom du skulle være litt ekstra nevedyktig er det et pluss. Om så, skriv det i søknaden!

Dekor:

Mye skal pyntes og spikkes på før festivalen starter. Din jobb blir her å montere skilt, dekor, telt og annet. Her er det en fordel om du er litt hendt og vet hvordan strips og drill fungerer.

Potetbonde:

Potetbondens rolle er å hjelpe til der det trengs. Potetbondens tilholdssted er i frivilligteltet hvor du sørger for å fø frivillige og annen stab, samt bistå med å spre glede både her og ellers rundt på området. Navnet potetbonde kommer av at du også kan bli bedt om å gjøre helt andre arbeidsoppgaver om det skulle bli behov for det.

Miljøarbeider:

HEIM bryr seg om miljøet. Ettersom vi befinner oss på dyrkbar jord er søppel noe vi ikke vil ha liggende hverken under eller etter festivalen. Din jobb blir å se til at folk rydder etter seg, samt rydde litt selv der det skulle trengs. Om det skulle vise seg at du er en rengjøringsmaskin blir det alltids litt tid til å spre glede rundt om på området.

Områdevert:

Som områdevert kan du få forskjellige oppgaver, enten det er artistvert, publikumsvert, eller vert for våre sponsorer. Her er det viktig at du kan smile, ellers ingen krav.

Frivilligkontrakt kan leses her

Meld deg som frivillig her!