Fjellhallen

 Fjellhallen

 
henning bjordal stokka img_0766.jpg

FREEK-I-NATT

I et nedlagt ammunisjonslager inne i fjellet blir det i år som i fjor klubbing på HEIM. Programmet her er kuratert av kollektivet FREEK-I-NATT.

 

CHMMR + DON LOM

Chmmr og Don Lom er to velkjente navn for de som frekventerer de beste og mest relevante elektronika-klubbene i hovedstaden. 

Chmmr har de siste årene syslet med diverse egne utgivelser, mest kjent er skiva "Auto" som han ga ut på Full Pupp i 2017. Don Lom på sin side har spilt uttallige gigs de siste åra, og han er et etablert navn i klubbmiljøet Oslo.

Nå teamer de opp på HEIM, og det blir spennende å se hva disse kara koker opp. Kjenner vi de riktig så blir det en salig blanding skeiv disco, skitten italo og electro - men ingen vet hva de tryller opp av hatten i de sene nattetimer. Det som er helt sikkert er at Fjellhallen kommer til å koke.

Alexander Skancke

Alexander Skancke er fra Trondheim, men har for lengst etablert seg som DJ og produsent i Berlin. Som vinylpurist finner du ham bak disken på Bikini Waxx Records i Kreuzberg-bydelen. Han er fast gjest på Corvin Club i Budapest, og har spilt festivaler som Dimensions, Distortion, Hove, NuMusic og mer. I Norge er han ofte gjest på kveldene til Det Gode Selskab i Oslo, og han har det siste året levert noen heftige gigs på Lokal Bar i Trondheim.

Utgivelsene hans på Lowmoneymusiclove, Shadow Hide You, Strictly Chosen og Eskimo Records viser til en bred forståelse og mestring av alt fra house, techno, elektro og breaks til mer eksperimentell og abstrakt klubbmusikk.

Det siste året har han starta opp sitt eget label "Quirk" hvor han nylig ga ut skiva "Jungle Japes" som har høstet mye skryt fra blant annet Juno og Resident Advisor.

FREEK SOUNDSYSTEM

FREEK I NATT sitt eget lokale DJ-crew består av Dj Juri Gagarin, Olav Wiiburg, Pedro Sanmartín og Stian Pedersen.

Samtlige har lang fartstid bak spakene, samt en forkjærlighet for dyp og deilig house. En ting er garantert og det er at disse gutta kan garantere god stemning og kok.